ORLEN SMAROL NANO 150G

ORLEN SMAROL NANO 150G

Norāde: 1870

2,98 €
AR PVN

SMAROL NANO  ir paredzēts pļaujmašīnām, frēzēm un trimmeriem gala reduktoru zobratu eļļošanai. Smērvielas tiek ražotas no augstas kvalitātes bāzes eļļas, kas sabiezināta ar litija kompleksa ziepēm. Smērviela ir bagātināta ar pretkorozijas piedevām un EP.

Daudzums

  Klientu atbalsts

Nepieciešama palīdzība? Droši sazinies ar mums un mēs palīdzēsim.

SMAROL NANO  ir paredzēts pļaujmašīnām, frēzēm un trimmeriem gala reduktoru zobratu eļļošanai. Smērvielas tiek ražotas no augstas kvalitātes bāzes eļļas, kas sabiezināta ar litija kompleksa ziepēm. Smērviela ir bagātināta ar pretkorozijas piedevām un EP. Pateicoties izmantotajam biezinātājam, šīm piedevām ir raksturīgs augsts pilēšanas punkts un augsta mehāniskā stabilitāte.

SMAROL NANO ir pļaujmašīnām un trimmeriem ir paredzēta ziede - galvenokārt krustojošo asu zobratu eļļošanai jebkura veida pļaujmašīnās un trimmeros, iekšdedzes un elektriskajos. To var veiksmīgi izmantot darbnīcās un fermās eņģu, slēdzeņu, vītņu, kā arī transportlīdzekļu un mašīnu detaļu eļļošanai un pretkorozijas aizsardzībai. SMAROL NANO pļaujmašīnām un trimmeriem ir paredzēta lietošanai plašā temperatūras diapazonā, no -30°C līdz +160°C, un sausos eļļošanas apstākļos, pat līdz virs 500°C. SMAROL NANO pļaujmašīnām un trimmeriem nodrošina samazinātu nodiluma un berzes pretestību, kas tiek panākta ar ļoti augstiem metināšanas slodzes parametriem - 500 Kg un ļoti zemu testa lodītes (DIN 51350:5) izdiluma diametru - 0,5 mm.

1870

Specifiskas norādes